loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Over ons

Content Image 1

Waarom kiezen voor
Auto Uniek

Bedrijfswagen Specialist Auto Uniek biedt hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Auto Uniek specialiseert zich in de verkoop van jonge bedrijfswagens. Door onze jarenlange ervaring op de zakelijke markt zijn wij zeer goed op de hoogte van de vele voordelen die een gebruikte bedrijfswagen te bieden heeft. En weten wij hoe belangrijk een betrouwbare bedrijfswagen is. Daarom is een bedrijfswagen van Auto Uniek altijd technisch gecontroleerd, aflever klaar gemaakt en professioneel gerestyled.

Auto Uniek biedt uitsluitend Nederlandse bedrijfsauto’s aan die direct afkomstig zijn uit de lease. Hierdoor is de onderhoud historie bekend en zijn de voertuigen voorzien van een nationale autopas. Wij zijn dus bij uitstek geschikt u een hoogwaardige bedrijfswagen aan te bieden voor eens scherpe prijs. Bij Auto Uniek vindt u altijd een ruime voorraad jong gebruikte bedrijfswagens. Ook bieden wij u zeer uitgebreide diensten en aflevermogelijkheden aan.

Heeft u vragen over een bedrijfswagen op voorraad, inruil voorstel of financiering mogelijkheden. Neemt u dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar.
 

2007

Ervaring sinds

9,8

Klanttevredenheid

Content Image 2

Waarin we ons
onderscheiden

Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Dat is de visie van uw Bedrijfswagen Specialist en staat aan de basis van ons bedrijf. De bedrijfswagens van Auto Uniek voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard. Wij eisen van onze Occasions dat zij in perfecte technische staat zijn, en de onderhoudshistorie compleet is. Daarnaast worden onze bedrijfswagens altijd onderworpen aan een uitgebreide en strenge inspectie. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit leveren.

Onze aanpak is klantgericht, informeel en deskundig. Wij geloven in oplossingen op maat. Daarom wordt uw bedrijfswagen afgeleverd zodat dit precies aansluit op uw specifieke wensen

Een ruime selectie van jonge bedrijfswagens

Bij Auto Uniek vind je een uitgebreide selectie jonge bedrijfswagens met topkwaliteit en moderne functionaliteiten, klaar om de zakelijke wereld te veroveren.

Auto Uniek garandeert een naadloze aflevering door heel Nederland, zodat jouw droomauto op de gewenste locatie arriveert, waar je ook bent.

Bij Auto Uniek zijn onze auto's direct uit voorraad leverbaar, waardoor je snel de weg op kunt met jouw gekozen unieke voertuig.

Bij Auto Uniek bieden we een compleet pakket met garantie, inruilmogelijkheden en flexibele financiering, zodat jouw auto-ervaring moeiteloos en zorgeloos verloopt.

Bij Auto Uniek zijn onze bedrijfswagens aantrekkelijk geprijsd, zonder concessies te doen aan kwaliteit en exclusiviteit, waardoor je een uitstekende deal krijgt.

Banner Image 0

Je bedrijfswagen
financieren?

Financier jouw bedrijfswagen bij Auto Uniek voor ongeëvenaarde kwaliteit en uitstraling. Onze exclusieve selectie biedt niet alleen betrouwbare voertuigen, maar ook een professionele uitstraling die jouw bedrijf onderscheidt. Met flexibele financieringsopties en unieke modellen ben je klaar om indruk te maken, waar je ook gaat.

Financial lease

Een kijkje bij ons

Morgen Internet - Zorgeloos website