Compacte Bedrijfswagen met 3 zitplaatsen. Peugeot Partner een uitstekende keus

Een bedrijfswagen vinden met 3 zitplaatsen is niet eenvoudig. De keus is beperkt. En vaak zijn dit grotere bedrijfswagens.

 

Peugeot Partners biedt een ideale optie. Deze bedrijfswagen kan namelijk geleverd worden met een bijrijdersbank. De Partner is een compacte bedrijfsauto die voorzien is van de betrouwbare 1.6hdi diesel motor. Hierdoor is de bedrijfswagen zuinig maar biedt toch voldoende rij comfort.

Veel MKB bedrijven kiezen voor een Peugeot Partner, omdat de prijs kwaliteit zeer gunstig is. Daarnaast zijn deze bedrijfswagens vaak compleet uitgerust met Airco, centrale deur vergrendeling en elektrische ramen. Deze optie’s vaak standaard op personen auto’s. Maar lang niet van vanzelfsprekend bij bedrijfswagens.

De ervaring van Auto Uniek is dat de onderhoud kosten van een Peugeot Partner ook redelijk zijn. Dit is natuurlijk zeer belangrijk bij de keuze om te investeren in een bedrijfswagen.

Auto Uniek kan u nu een Peugeot Partner bedrijfswagen aanbieden uit 2012 met slechts 54.630km op de teller. Uniek aan deze bedrijfswagen is dat deze voorzien is van een automatische versnelling bank. De vraagprijs is slecht € 8.950,- ex.

Auto Uniek doet zijn naam hierbij eer aan. Jong gebruikte bedrijfsauto voor een scherpe prijs.