Auto Uniek, uw bedrijfswagen Specialist

Bedrijfswagen Specialist

Bedrijfswagen Specialist Auto Uniek biedt hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

Auto Uniek specialiseert zich in de verkoop van jonge bedrijfswagens. Door onze jarenlange ervaring op de zakelijke markt zijn wij zeer goed op de hoogte van de vele voordelen die een gebruikte bedrijfswagen te bieden heeft.

Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Dat is de visie van uw Bedrijfswagen Specialist en staat aan de basis van ons bedrijf. De bedrijfswagens van Auto Uniek voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard. Wij eisen van onze Occasions dat zij in perfecte technische staat zijn, en de onderhoudshistorie compleet is. Daarnaast worden onze bedrijfswagens altijd onderworpen aan een uitgebreide en strenge inspectie. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit leveren.

Onze aanpak is klantgericht, informeel en deskundig. Wij geloven in oplossingen op maat. Daarom wordt uw bedrijfswagen afgeleverd zodat dit precies aansluit op uw specifieke wensen.

Indien de gewenste bedrijfswagen van uw voorkeur niet op voorraad is, neemt u dan contact met ons op. Wij gaan graag vrijblijvend voor u op zoek.

Om een afspraak te maken kunt u bellen naar 0485-451146 of een e-mail sturen naar info@auto-uniek.nl.
Bezoek is 7 dagen per week mogelijk na telefonische afspraak. Buiten kantooruren of op zon- en feestdagen zijn wij gewoon telefonisch bereikbaar. Belt u ons gerust, wij nemen graag de tijd voor u.